Reparatie service onderhoud

Onze service:

   

1. Service. Een service is het resultaat van een afgeronde inspanning die een organisatie, medewerker of applicatie op basis van wettelijke taken of onderling gemaakte afspraken levert en waarmee in een behoefte van een of meer andere organisaties, medewerkers of applicaties wordt voorzien.

2. Service. Alle vormen van dienstverlening van een winkel/bedrijf aan zijn/haar klanten.

3. Service. Bediening, diensten ten behoeve van de klanten.

Dit zijn zomaar een paar definities die voor SERVICE staan. Voor Paul Salders en haar medewerkers is service iets natuurlijks, iets wat met de paplepel is ingegoten. Uiteraard in het redelijke en daar waar de klant zich koninklijk gedraagd.

Een kleine greep:

Breng- en haalservice Scootmobiel / Auto.
Of het nu om een scootmobiel, auto, motor of bromfiets gaat, dat maakt allemaal niet uit. Van deze dienstverlening kunt u in overleg gebruik maken. Voor uw zorgen kunnen wij als Paul Salders u ontzorgen.

 

 

 

 

 

 

Onderhoud Scootmobiel / Auto.
Een jaarlijkse checkup is geen enkel probleem en zelfs aan te bevelen om onnodige nadelige verrassingen te voorkomen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Paul Salders. In overleg komen wij uw scootmobiel / Auto halen en brengen. Bel vrijblijvend voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

Reparatie Scootmobiel/Auto.
Reparatie is vaak een noodzakelijk kwaad. Meestal ook nog een onvoorzien. Ook hiervoor kunt u terecht bij Paul Salders. Of het nu om uw aangepaste boliede gaat of om een scootmobiel. Bel vrijblijvend voor de mogelijkheden. Neem mee in uw achterhoofd dat u gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. Het gemak in deze omstandigheden diendt de mens zullen we maar zeggen.

 

 

 

 

 

 

Verhuur aanhangwagen(s).
Of het nu om een motor-aanhanger, auto-ambulance of gewone aanhanger gaat, u kunt bij Paul Salders terecht. Even bellen van te voren om teleurstellingen te voorkomen wordt op prijs gesteld. Bel vrijblijvend voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

Dank voor de belangstelling en met vriendelijke groet,
Paul Salders

 

 

quote:  Wie appelen vaart, die appelen eet.