Aangepast vervoer

Aangepast vervoer:

 

Klik op afbeelding voor vergroting

  

Nummer 1. Elektrische lift voor rolstoel met bediening;
Nummer 2. Oprij-goten / oprij banen;


U kunt bij Paul Salders terecht voor een aangepast auto. U kunt er ook voor kiezen om een heel traject van A. t/m Z. te doorlopen om samen naar een passende auto om te kijken. Dit kan zelf bestaan uit het importeren en volledig aanpassen van een auto vanuit buitenland of meegaan en adviseren voor een voor u passende wagen.

Er zijn vele mogelijkheden denkbaar. Heeft u meer dan voldoende financiele middelen, dan is een aangepast vervoer ook zo aangeschaft. Helaas,…. ja echt helaas en soms ook zeer triest komen wij in de praktijk het andere uiterste tegen. Door ziekte en/of ongeval noodgedwongen om te moeten zien naar een passend vervoersmiddel naast alle zorgen m.b.t. loonderving, verzekering en nog belangrijker het ziekteverloop moet u zich een weg weten te vinden door het bos van overheid en instanties om uiteindelijk een vervoersmiddel voor de deur te hebben staan.

U kunt een auto kunt rijden vrij van BPM en goedkoper in de belasting. Echter,.. hier zijn regels aan verbonden wilt u van deze voordelen gebruik maken. Paul Salders kan en wil u daarbij graag van dienst zijn met advies raad en daad. Het beste is om dan een afspraak te maken en de mogelijkheden eens samen in alle rust onder het genot van een bakje koffie of thee te bespreken.

U zult begrijpen dat Paul Salders ook moet eten en zijn bedrijf draaiend houden. We steken dit dan ook niet onder stoelen of banken. Een mooi verhaal met allerlei mooie woorden en uitspraken zult u niet tegenkomen. Wel eerlijkheid en service waar wij voor staan. Liefde voor het vak en de werkzaamheden alsook de gedachte dat wij op de wereld gezet zijn om naar elkaar om te zien en elkaar te helpen daar waar kan. Dat treft u in deze steeds moeilijkere tijd nog steeds aan bij Paul Salders.

Paul Salders helpt u desgewenst volledig met alle benodigde aanvragen, formulieren en benodigde papieren zoals o.a. bij de WMO, Belastingdienst, RDW en DouanePaul Salders wil er voor zorgen en staat er ook voor dat u onbezorgt kunt genieten van uw boldide. Wij steken onze hand naar u uit. U beslist of u deze hand wil schudden.

U kunt terecht bij Paul Salders voor NIEUW en GEBRUIKT:
Hulpmiddelen,
Scootmobielen,
Accu’s,
Lichtgewicht rijplaten, (voor auto en thuis)
Autoliften (hand- of elektrisch bediend),
Ombouwen/aanpassen van personenauto’s en bestelwagens,
Onderhoud en reparatie.
Hulp bij aanschaf andere of nieuwe aangepaste auto;

Hebt u ondanks alle informatie, mond- op mond reclame of van horen zeggen toch nog vragen, aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag.

 

Klik op afbeelding voor vergroting

 

 

Van links naar rechts:
Nummer 1. Bodemverlaging Renault Kangoo;
Nummer 2. Oprij-goten / oprij banen;

 

Van links naar rechts:
Nummer 1. Bodemverlaging Renault Kangoo;
Nummer 2. Citroen Berlingo met 3 delig dichte oprijplaat;
Dank voor de belangstelling en met vriendelijke groet,

 


Paul Salders

quote:  “Als men iets heeft beloofd, dan heeft men ook de plicht dit vervolgens ook uit te voeren.”.